📢 Lataa joulukuun tapahtumakalenteri  täällä 📢

Visit Korppoo

Yhdistysrekisteri

Toivottavasti löydät etsimäsi yhdistyksen tästä rekisteristä.

Voit helpottaa hakua suodattamalla yhdistyksiä kategorian mukaan.

Jos yhdistystäsi ei ole luettelossa, käytä tätä lomaketta lähettämään meille tietoja yhdistyksestä.
Kategoriat
Yhdistysrekisteri
Etsi
Etsi yritys

Korpo Jazz rf - Korppoo Jazz ry - Korppoo Jazz ry

Yhdistys järjestää Korpo Sea Jazz ja Sibelius Korpossa -festivaalit.

Korpo Marthaförening r.f.

Korppoon Marttayhdistys on pitkäaikainen yhdistys, joka on perustettu vuonna 1908. Nykyään yhdistyksessä on noin 30 jäsentä, jotka kokoontuvat säännöllisesti kerran kuukaudessa lokakuusta toukokuuhun.

Pro Korpo r.f.

Pro Korppoo r.y. on vuonna 2014 perustettu paikallinen yhdistys, joka toimii Korppoossa paikallisen kehittämistyön yhteistyöfoorumina. Pro Korppoo julkaisee Pro Korpo Bladet -lehteä sekä tuottaa ja koordinoi erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia paikallisten asukkaiden ja osa-aikaisten asukkaiden hyväksi.

Folkhälsan i Korpo r.f.

Folkhälsan i Korpo on noin 120 jäsenen yhdistys Turun saaristossa. Järjestämme uimakoulua, talviuintia ja Lucia-tapahtuma.

Korpo Kulturgille r.f.

Yhdistyksen tarkoituksena on aktivoida kulttuuritoimintaa Korpon alueella. Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan järjestämällä kulttuuritapahtumia, keskustelutilaisuuksia, kursseja, kulttuurimatkoja ja juhlia paikallisväestölle, vapaa-ajan asukkaille ja satunnaisille vierailijoille.

Korppoo Kotiseutuyhdistys r.y

Korppoon paikallishistoriallinen yhdistys perustettiin vuonna 1960, ja sen tavoitteena on säilyttää Korppoon ja saariston kulttuuriperintö tuleville sukupolville. Vuosien varrella yhdistys on kerännyt ja luetteloinut esineitä, säilyttänyt tarinoita sekä osallistunut ja järjestänyt hankkeita tämän tehtävän toteuttamiseksi.