📢   Ladda ner händelsekalendern för September  här 📢

Visit Korpo

Föreningsregister

I det här registret hittar du förhoppningsvis den förening du söker efter.

För att göra din sökning enklare kan du filtrera föreningarna enligt kategori.

Om er förening inte är listad, använd detta formulär för att skicka oss information om föreningen.
Kategorier
Foreningsregister
Sök
Search company

Korpo Kulturgille r.f.

Föreningens syfte är att aktivera den kulturella verksamheten i kommundelen Korpo. Föreningen fullföljer sitt syfte genom att ordna kulturevenemang, diskussioner, kurser, kulturresor och fester för lokalbefolkningen, fritidsbefolkningen och tillfälliga besökare.

Korpo Hembygdsförening r.f

Korpo Hembygdsförening grundades 1960 med målet att bevara Korpos och skärgårdens kulturarv för kommande generationer. Under årens lopp har föreningen samlat in och katalogiserat föremål, tagit tillvara berättelser, samt deltagit i och ordnat projekt för att fullfölja denna uppgift.

Korpo Marthaförening r.f.

Korpo Marthaförening är en förening med gamla anor grundad 1908. I dagsläget har föreningen cirka 30 medlemmar som träffas regelbundet en gång per månad under oktober till maj.

Pro Korpo r.f.

Pro Korpo r.f. är en lokal förening som grundades år 2014 för att verka som ett samarbetsforum för lokalt utvecklingsarbete i Korpo. Pro Korpo ger ut Pro Korpo Bladet och producerar och koordinerar olika aktiviteter och evenemang i ortsbornas, deltidsbornas intresse.

Korpo Jazz rf – Korppoo Jazz ry

Föreningen arrangerar festivalerna Korpo Sea Jazz och Sibelius i Korpo.

Folkhälsan i Korpo r.f.

Folkhälsan i Korpo är en förening med cirka 120 medlemmar i Åbolands skärgård. Vi ordnar bland annat simskola, vinterbad och Lucia.