📢 Tervetuloa rekisteröimään yrityksesi täällä tai yhdistyksesi täällä   📢

Visit Korppoo

Yritysrekisteri

Tästä rekisteristä löydät toivottavasti tarpeisiisi parhaiten sopivan palvelun tai tuotteen.

Voit helpottaa hakuasi suodattamalla tämän hakemiston yrityksiä kategorian mukaan tai tekemällä haun.

Jos olet Korppoossa toimiva yritys ja yrityksesi ei ole rekisterissä, ole hyvä ja ota yhteyttä. käytä tätä lomaketta rekisteröidäksesi yrityksesi Visit Korppoon yritysrekisteriin.
Kategoriat
Etsi

Hjalmar's ravintola & pub

Handelsmansvägen 1, 21710 Korpo
Ravintola Hjalmar's on viihtyisä ravintola Korppoon keskustassa. Ruokalistalla on paikallisista raaka-aineista valmistettuja kala- ja liharuokia, salaatteja, pastaa, pizzoja ja hampurilaisia. Arkisin tarjoilemme hyvää lounasta, ja viikonloppuisin à la carte -puolella on aina suosituksia. Olemme avoinna ympäri vuoden!

Wattkastin Liha

Wattkastvägen 99, 21710 Korpo
Karja- ja lammastila. Myymme lähituotettua luonnonlaidunlihaa.

Vierassatama Verkan

Kabeluddsvägen 2
Vierassatama 60 satamapaikkaa

Finncabinova

Retais, Långholm
Tuotteemme on sähkölieden paloturvallisuus, Prefi-Liesivahti, joka ennaltaehkäisee merkittävästi liedestä aiheutuvia tulipaloja. Oletko huolissasi; onko läheisesi lieden käyttö turvallista? Prefi-Liesivahti valvoo lieden pintaa, varoittaa ja katkaisee virran vaaratilanteessa. Ota yhteyttä!

Nomad Home

Kauppamiehentie 1, 21710 Korppoo
Käsin kudotut marokkolaiset matot ja sisustustavarat

ElinaWee

Nyborgintie 5, 21710 Korppoo
ElinaWee on naisten ompelimo. Kaikenlaiset ompelutehtävät ovat mahdollisia, mittatilausompelu, muut erikoistuotteet, korjausompelu, alihankintaompelu. Myynnissä on myös valmiita vaatteita ja muita tuotteita. Kesällä koju on Korpon torilla.

Cafe Simppu

Korpo Square
Mutkaton ja rento torikahvila keskellä kirkonkylää. Paikan päällä leivotut lämpimät munkit ja pullat sekä lähiluonnosta kerätyt piiras- ja kakkuaineet antavat kesän parhaan makumuiston. Grillipuolelta pieneen ja isompaankin nälkään persoonallista purtavaa. Teemme tuotteita myös tilaiuksesta.

Ubuntu Productions

Wattkastvägen 189, 21710 Korpo
Valokuvauspalvelut, verkkosivustot ja graafinen suunnittelu. Teemme hyvännäköisiä, laadukkaita ja helppokäyttöisiä verkkosivustoja kohtuulliseen hintaan. Autamme sinua kaikessa brändäyksestä copywritingiin ja graafiseen suunnitteluun. Etsitkö valokuvaajaa häihin, ristiäisiin, valmistujaisiin tai konfirmaatioon? Ota yhteyttä!

F:ma Filip Nyström

Kulist 235, 21710 Korpo
Rakennusyritys 15 vuoden kokemuksella saristossa rakentamisesta. Hoitaa palvelut kuten arkitehti- rakenne- Piirustukset, rakennuslupahakemus, vastaava mestari sekä rakennustyöt.

Hannaksen tila

Hannnaksentie 3, 21710 Korppoo
Mansikoita, muita marjoja ja vihanneksia sekä aamiaismajoitusta permakulttuurisella maatilalla.