📢 Lataa tapahtumakalenteri huhtikuulle 2024  täällä 📢

Visit Korppoo
Pro Korppoo
Kuva: Aarón - Ubuntu Productions

Tietoja Pro Korppoo yhdistyksestä

Pro Korppoo r.y. on vuonna 2014 perustettu paikallinen yhdistys, joka toimii Korppoossa paikallisen kehittämistyön yhteistyöfoorumina.

Pro Korppoo osallistuu kumppanina erilaisiin saariston kehittämishankkeisiin sekä tuottaa ja koordinoi erilaisia toimintoja ja tapahtumia paikallisten asukkaiden, osa-aikaisten asukkaiden ja paikallisten yritysten ja yhdistysten hyväksi.

Autamme heitä myös mainostamaan palvelujaan eri kanavien kautta, erityisesti jäsenlehtemme Pro Korpo Bladetin kautta. Kesäkuun toisena lauantaina Pro Korppoo koordinoi yhdessä paikallisten yhdistysten ja yrittäjien kanssa Korppoossa vuosittain järjestettävän Kesästartti-tapahtuman.

Yhteistyö ja kestävyys ovat kaksi avainsanaa liiketoiminnassamme, ja kaikki tekemämme hankkeet perustuvat niihin.

Toiminta

Korpo Bladet -lehden etusivu
Kuva: Aarón - Ubuntu Productions
Korpo Bladet

Pro Korpo Bladet on arvostettu ja vakiintunut tiedotuskanava Korppoon tapahtumista ja palveluista. Se sisältää kaikkea tapahtumakalentereista paikallisten yritysten palveluihin ja toimintaan sekä kylätarinoita, haastatteluja ja artikkeleita mielenkiintoisista henkilöistä ja/tai tapahtumista Korppoossa. Vuonna 2022 olemme yhteistyössä valokuvaaja Peter Mustelinin kanssa tuoneet esiin erilaisia Korppooseen liittyviä henkilöitä kuukausittain julkaistavan henkilökuvan avulla. Muotokuvasarja on ollut erittäin suosittu, ja jatkamme sitä myös vuonna 2023.

Löydät kaikki Korpo Bladetin julkaisut täältä.

Ryhmä miehiä vanhan traktorin äärellä Sommarstart-juhlassa Korppoossa.
Kuva: Lotta Tamminen
Kesästartti

Kesäkuun toisena lauantaina kaikki Korppoon asukkaat kokoontuvat yhteisiin juhliin juhlimaan kesäkauden alkua. Kesästartti on Pro Korppoo r.y.:n ja saarella toimivien yhdistysten ja yrittäjien välinen yhteistyö. Yhdistykset ja yrittäjät järjestävät joka vuosi hauskoja aktiviteetteja, kuten muotinäytöksiä, traktorinäyttelyitä ja traktorikavalkadeja ympäri kirkonkylää, stand up -tapahtumia, pop up -kahviloita, katuruokaa, torimyyntiä jne. Ota yhteyttä Pro Korppoo yhdistykseen, jos haluat lisätietoja kesästartista.

Seuraava Kesästartii järjestetään lauantaina 10.6.2023.

Kuva: kuvittaja: Antonia Ringbom
iikonloppu luovassa Korppoossa

Viikonloppu luovassa Korpossa

iikonloppu luovassa Korppoossa
Kuva: kuvittaja: Antonia Ringbom
Viikonloppu luovassa Korpossa

Viikonloppu luovassa Korppoossa (VIKK) -tapahtuma järjestetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna (ei kesä-elokuussa), jotta saaristo olisi eloisampi ja houkuttelevampi sesongin ulkopuolella. Tapahtuma kokoaa yhteen eri paikallisten toimijoiden tapahtumia ja toimintoja viikonlopun ajaksi aktivoidakseen paikallisia ja houkutellakseen vierailijoita muista kunnista.

Viikonloppu luovassa Korppoossa tarjoaa tapahtumia ja aktiviteetteja monenlaisille asiakasryhmille konserteista ja teatteriesityksistä lastentansseihin ja perhejuhliin. Mikset varaisi majoitusta jostakin kylän viihtyisästä b&b:stä ja tulisi Korppooseen nauttimaan saariston rauhasta ja hiljaisuudesta viikonlopuksi.

Täältä voit lukea lisää VIKKistä.

 

Yhdistysyhteistyö Korppoossa
Kuva: Krakenimages / Unsplash
Yhdistysyhteistyö

Pro Korpo r.f. toimii Korpossa toimivien yhdistysten kattojärjestönä. Pyrimme parantamaan eri yhdistysten välistä yhteistyötä esimerkiksi koordinoimalla vuosittaista tapahtumakalenteria niin, että tapahtumat eivät "törmää" toisiinsa.

Yhteistyö ja kestävyys ovat kaksi avainsanaa liiketoiminnassamme, ja kaikki tekemämme hankkeet perustuvat niihin.

Hallitus

Ida-Kajsa Johansson

Ida-Kajsa Johansson

Puheenjohtaja
Laura Wickström

Laura Wickström

Varapuheenjohtaja
Sara Söderlund

Sara Söderlund

Sihteeri

Anne-Christine Jansson

Rahastonhoitaja
Tage Österlund

Tage Österlund

Hallituksen jäsen
Torgils Bäckman

Torgils Bäckman

Hallituksen jäsen
Vesa Vuoristo

Vesa Vuoristo

Hallituksen jäsen
Daniel Jansson

Daniel Jansson

Hallituksen jäsen
Joel Seligson

Joel Seligson

Varajäsen
Kristian Eklund

Kristian Eklund

Varajäsen

Henkilöjäsenten lukumäärä: 304

Jäsenyhdistysten ja -yritysten lukumäärä: 29

sähköpostiosoite: [email protected]

Liiketoimintasuunnitelma 2022: linkki

Toimintakertomus 2022: linkki

Haluatko liittyä jäseneksi?

Haluatko liittyä yhdistyksen jäseneksi ja tukea toimintaamme? Jäsenmaksu on yksityishenkilöiltä 10 €/vuosi, perheiltä 20 €/vuosi ja yrittäjiltä ja yhdistyksiltä 30 €/vuosi. Jäsenenä pääset vaikuttamaan toimintaamme ja osallistumaan eri työryhmiin Korppoon kehittämistyössä.

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, jos haluat liittyä jäseneksi, niin merkitsemme sinut jäsenrekisteriin ja lähetämme sinulle pankkisiirron jäsenmaksun maksamista varten.
Liity jäseneksi

Ota yhteyttä

Otamme mielellämme vastaan palautetta toiminnastamme ja ideoita hankkeista, joissa voisimme olla mukana. Lähetä meille viesti alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.
Yhteydenottolomake